Afspraak maken of meer informatie ontvangen?

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk hier mijn privacy beleid.

Dit is Nikki Hoff. Een portretfoto met een roze achtergrond. Professioneel fotograaf van Studio86 in Alphen aan den Rijn.  This is Nikki Hoff. A portrait photo with a pink background. Professional photographer at Studio86 in Alphen aan den Rijn.

Nikki Hoff

Fotografe en eigenaar van Studio86

Portretfotografie is mijn passie en ik ben dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Ik ben voornamelijk bezig met studiofotografie omdat ik hier het best de regie in handen kan houden en het resultaat kan bereiken wat ik voor ogen heb.

Ik doe niets liever dan jou op jouw best vast te leggen en jou blij te maken met een mooie portretfoto. Of dit nu van jou alleen is, met jouw gezin of huisdier, alles op het gebied van portretfotografie is mogelijk.

Met mijn achtergrond als grafisch designer heb ik een goed oog voor compositie en met mijn specialisatie in diverse lichttechnieken kan ik de sfeer van de foto extra benadrukken. Of jij nu voor een goed belichte linkedin profielfoto komt, of voor een zwangerschapsfoto waarbij jouw buik extra mooi word geaccentueerd, er is voor iedere sfeer wel een gepaste belichting.

Zie ik jou voor mijn camera verschijnen? :-)

De Fotostudio

Studio86 is een ruime fotostudio die beschikt over 116m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

De fotoshoot vind voornamelijk plaats op de begane grond waar er diverse achtergronden aanwezig zijn. (Rolstoel vriendelijk)

De bovenverdieping is een meer huiselijke sfeer en beschikt over een relax gedeelte, een kleedruimte en een speelhoek voor de kinderen.

De fotostudio is gemakkelijk aan te rijden en beschikt over een eigen oprit en veel parkeergelegenheid. (Parkeren is gratis.)

De fotostudio beschikt over verschillende settings. Je ziet in deze studio dat er een jungle achtergrond is, een egale blauwe achtergrond, een witte achtergrond en een houten achtergrond. Deze interieurfoto van de studio geeft mooi weer wat de mogelijkheden zijn binnen de fotostudio. Dit is Studio86 in Alphen aan den Rijn.
Deze fotostudio beschikt over een wachtruimte met kinderspeelhoek. Dit is de bovenverdieping van de studio die een huiselijke sfeer heeft. Dit is Studio86, de bekendste fotostudio van Nederland waarvan Nikki Hoff de eigenaresse en fotografe is.
Cadeaubon fotoshoot. Gift Voucher photoshoot.

Cadeaubon

Wil jij iemand verassen met een fotoshoot? Deze cadeaubon kan voor elke gewenste fotoshoot gebruikt worden. Hij kan worden afgehaald in de fotostudio of ik kan hem digitaal naar je versturen.