Afspraak maken of meer informatie ontvangen?

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk hier mijn privacy beleid.

Nikki Hoff

Fotografe en eigenaar van Studio86

Wat ik het leukst aan portretfotografie in de fotostudio vindt, is dat we samen een achtergrond kunnen uitkiezen die het beste bij jouw persoonlijkheid en uitstraling past en dat we met de belichting de sfeer die jij wilt neerzetten éxtra kunnen benadrukken. Ik geef jou tips en tricks over poses en uitdrukking zodat we samen het beste resultaat uit jouw fotoshoot halen!

 

Fotografie is bij mij begonnen als een hobby en ik ben ontzettend blij dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken. Ik heb een grote passie voor portretfotografie en ga dan ook elke dag met veel plezier naar de fotostudio toe. Ik blijf mezelf creatief uitdagen tijdens het fotograferen om vernieuwend te blijven en te ontdekken wat nog meer goed werkt in een portretfoto. Ook zijn er regelmatig nieuwe kleuren achtergronden aanwezig en is er voor iedere fotoshoot wel een geschikte setting.

 

Niet alleen het fotograferen vind ik geweldig, de nabewerking kan de sfeer van een foto nóg meer versterken, waardoor hij nog sprekender word. Kortom, ik help jou graag bij het maken van een professionele, pakkende portretfoto.

De Fotostudio

Studio86 is een ruime fotostudio die beschikt over 116m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

De fotoshoot vind voornamelijk plaats op de begane grond waar er diverse achtergronden aanwezig zijn. (Rolstoel vriendelijk)

De bovenverdieping is een meer huiselijke sfeer en beschikt over een relax gedeelte, een kleedruimte en een speelhoek voor de kinderen.

De fotostudio is gemakkelijk aan te rijden en beschikt over een eigen oprit en veel parkeergelegenheid. (Parkeren is gratis.)

Cadeaubon

Wil jij iemand verassen met een fotoshoot? Deze cadeaubon kan voor elke gewenste fotoshoot gebruikt worden. Hij kan worden afgehaald in de fotostudio of ik kan hem digitaal naar je versturen.

Openingstijden

Ma

Di

Wo

Do

Vrij

Zat

Zon

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 18.00 uur

11:00 - 17.00 uur

  • Facebook Social Icon

Adres gegevens

Studio86
Antonie van Leeuwenhoekweg 36 A13
2408 AN  Alphen aan den Rijn
06 418 48 110
info@studio86.nl