Afspraak maken of meer informatie ontvangen?

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk hier mijn privacy beleid.

Nikki Hoff

Fotografe en eigenaar van Studio86

De Fotostudio

Studio86 is een ruime fotostudio die beschikt over 116m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

De fotoshoot vind voornamelijk plaats op de begane grond waar er diverse achtergronden aanwezig zijn. (Rolstoel vriendelijk)

De bovenverdieping is een meer huiselijke sfeer en beschikt over een relax gedeelte, een kleedruimte en een speelhoek voor de kinderen.

De fotostudio is gemakkelijk aan te rijden en beschikt over een eigen oprit en veel parkeergelegenheid. (Parkeren is gratis.)

Cadeaubon

Wil jij iemand verassen met een fotoshoot? Deze cadeaubon kan voor elke gewenste fotoshoot gebruikt worden. Hij kan worden afgehaald in de fotostudio of ik kan hem digitaal naar je versturen.

Mijn grootste passie is het fotograferen van mensen. Ik geef tips en aanwijzingen tijdens een fotoshoot zodat we samen het beste in jou naar boven halen. Door de diversiteit aan settings en het gebruik van licht, kan ik de sfeer van de foto versterken. Een stoere foto accentueer ik bijvoorbeeld door meer schaduw in de foto te creëren. Een vrolijke foto kan gemaakt worden met een gekleurde achtergrond en een egale belichting. Op deze manier bied ik gevarieerde fotoshoot aan en kan jij zelf beslissen wat jij het mooist vind en wat het beste bij jou past.

Fotografie is bij mij begonnen als een hobby waarvan ik later ook mijn werk heb gemaakt. Ik heb gewerkt als portret-, vastgoed- en productfotograaf. Omdat ik liever niet ‘binnen de lijntjes’ fotografeer, heb ik op 1 november 2016 mijn eigen fotostudio geopend. Nu kan ik helemaal mijn eigen creativiteit kwijt in de foto’s!

 

Ik heb een diversiteit aan achtergronden in de studio zodat er voor elke gewenste portretfoto een geschikte setting aanwezig is. Heb jij een bepaalde wens of vraag over een fotoshoot, dan zie ik graag een bericht tegemoet.

Openingstijden

Ma

Di

Wo

Do

Vrij

Zat

Zon

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 18.00 uur

11:00 - 17.00 uur

  • Facebook Social Icon

Adres gegevens

Studio86
Antonie van Leeuwenhoekweg 36 A13
2408 AN  Alphen aan den Rijn
06 418 48 110
info@studio86.nl