Opzoek naar een professionele portretfotograaf die een mooie fotoshoot van jou en jouw gezin kan maken? Bekende fotograaf Nikki Hoff zit centraal gevestigd in Zuid Holland en helpt jou hier graag mee.
Lekker gek op de foto! Wil jij ook originele en gezellige portretfoto’s laten maken van jouw gezin? Neem dan eens een kijkje op www.studio86.nl en neem contact op met de fotograaf voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Spontaan familieportret laten maken? Spontaneous family portrait.

Fotoshoot

Familie

Nikki is dé aangewezen fotograaf als het gaat om het laten maken van een gezinsfoto. Een foto met jouw broers, zussen en ouders. Best photographer for a family portrait.

Fotoshoot familie

Tijdens deze familieshoot geef ik jullie tips en aanwijzingen om het beste resultaat te bereiken. Ik maak meerdere foto’s van jullie samen, maar ook van bijv. de ouders samen, de kinderen samen, opa en oma met de kleinkinderen samen en van elk gezin. Ook zal ik van iedereen apart een portretfoto maken.

 

Deze foto’s maken we in combinatie met diverse achtergronden naar keuze. Ook mogen jullie verschillende outfits meenemen en zullen we deze ook met de uitgekozen achtergronden matchen.

 

Hebben jullie zelf een leuk idee voor een foto? Natuurlijk mag jij dit aangeven tijdens de fotoshoot!

 

Deze fotoshoot zal ongeveer 45-75 minuten duren, afhankelijk van het aantal personen, waarna ik direct de foto’s ga sorteren en bewerken. Ik gebruik verschillende bewerkingen bij de foto’s, wat de sfeer van de foto nog meer versterkt. Dit zal ongeveer 25 minuten duren, jullie kunnen hier dus op wachten!

 

Als de foto’s gereed staan, mogen jullie ze bekijken en uitzoeken. De gekozen foto’s zullen dezelfde dag nog via wetransfer naar jullie email worden toegestuurd, zodat je ze direct op jouw telefoon of computer kunt downloaden.

 

De fotostudio is ruim en beschikt over diverse settings. De fotoshoot zal voornamelijk op de begane grond plaatsvinden. De bovenverdieping heeft een huiselijke sfeer met een relax gedeelte en kleedruimte.

De studio is gemakkelijk aan te rijden en beschikt over veel parkeergelegenheid. (parkeren is gratis)

Klik hier om een afspraak te maken.

Voor de meest spontane fotoshoot met het gezin ga je naar Studio86 in Alphen aan den Rijn. Nikki is de aangewezen fotograaf voor het laten maken van een gezinsfoto. Fun and spontaneous family picture.
Moeder dochter fotoshoot. Zwart wit portretfoto. Mother daughter photoshoot. Black and white portrait.
Je kan ontzettend stoere portretfoto’s laten maken in een fotostudio. Nikki is gespecialiseerd in portretfotografie en diverse lichteffecten zodat ze deze toffe foto’s kan maken. Father with he’s two daugthers. Father daughter photoshoot.
Stapelen! Papa en mama onderop, hun dochters er bovenop! Tijdens een gezinsfotoshoot worden jullie in diverse poses gefotografeerd door deze portretfotograaf. Family portrait. Father, Mother and two daughters.
Tijdens een fotoshoot met jouw familie, gezin of alleen broer of zus word er ook van iedereen apart een portretfoto gemaakt. Headshot of a young woman. Studio photography.
Als je een gezinsfoto wilt laten maken door een beroemde fotograaf, kan je een afspraak maken met Studio86. Black and white portrait of a young woman.
Een ontzettend spontane moeder dochter fotoshoot gemaakt door bekende fotografe Nikki van Studio86 in Alphen aan den Rijn. Spontaneous family picture made in the photostudio.
Fotograaf voor een gezinsfoto gezocht? Deze bekende fotograaf van fotostudio Studio86 helpt jouw graag! Book a photographer who is specialised in family photography.
Tijdens een gezinsreportage worden er ook aparte portretfoto’s gemaakt van de broers en zussen.  Brother and sisters photoshoot.
Een goedkope fotoshoot boeken met hele gezin in regio Zuid Holland? De meest spontane gezinsfoto’s laat je maken in de fotostudio van Nikki. Cheap photographer in South Holland? This is your family photographer.
Spontane gezinsfotografie in Alphen aan den Rijn door Nikki Hoff. Boek nu jouw afspraak bij Studio86. Mother with her 2 daughters. Mother daughter photoshoot.
Fotograaf gezocht in Zuid Holland? Fotografe Nikki Hoff helpt jou graag bij het maken van een mooie portretfoto. Nikki is gespecialiseerd in portretfotografie en doet dit voornamelijk in haar ruim opgezette fotostudio. Black and white photo of a handsome young man. Smiling guy.
Wil jij een fotoshoot boeken met jouw ouders of schoonouders?  Family. Parents with 3 kids. Studio photography.
Gezellige gezinsfoto gemaakt voor een houten achtergrond. Dit is studiofotografie en in de studio zijn meerdere achtergronden aanwezig die we kunnen gebruiken tijdens de familie fotoshoot. Family photoshoot in a photostudio.
Stoere vader/zoon portretfoto gemaakt in de fotostudio Studio86 van een vrouwelijke fotograaf. Father and son photoshoot.
Ook als samengesteld gezin kan jij een fotoshoot boeken bij fotografe Nikki Hoff in Alphen aan den Rijn. Nikki is de aangewezen fotograaf om een gezinsfoto te laten maken. Fun family portrait made in the photostudio.
Confetti blazen! Alles is mogelijk tijdens een familie fotoshoot in de fotostudio Studio86 te Alphen a/d Rijn. Photoshoot of a child with confetti.
Deze moeder / dochter foto is gemaakt tijdens een familie fotoshoot in de fotostudio van bekende fotograaf Nikki. Mother and daughter photoshoot by famous photographer Nikki Hoff.
Lijkt het jou ook gaaf om een moeder/dochter fotoshoot te doen? Fotografe Nikki helpt graag bij het maken van mooie portretfoto’s van jullie samen. Deze foto is in de fotostudio gemaakt en later met een zwart/wit filter bewerkt. Mother daughter photoshoot. Daughter gives a kiss on her mothers cheek.
Nikki is een professionele fotograaf en is gespecialiseerd in portretfotografie. Wil jij ook een mooie portretfoto van jouw dochter laten maken? Nikki heeft een mooie fotostudio waar ze meerdere kanten op kan met haar studiofotografie. Professional photography of children.
Deze moeder/dochter foto is gemaakt op een licht roze doek waardoor hij lekker meisjes achtig word. Ook zijn er vele andere achtergronden beschikbaar die we kunnen inzetten voor de fotoshoot. Mother and daughter photoshoot. Laughing people.
Deze gezinsfoto kan je laten maken bij Studio86. Ook als samengesteld gezin kan jij een fotoshoot boeken. Family photoshoot.
Tijdens de familie- of gezinsfotoshoot worden er ook van iedereen apart mooie portretfoto’s gemaakt. Zo krijg je een ontzettend leuke en afwisselende fotoshoot. Black and white profile photo of a young boy.
Een tof familieportret met een toffe achtergrond. Jij kiest zelf de sfeer van jouw fotoshoot uit! Professional family photoshoot.
Alle vrouwen samen op de foto! Deze portretfoto is gemaakt tegen een houten achtergrond en door het filter geeft het een beetje een vintage sfeer. Familile photograph.
Er word een dikke zoen op de wangen gegeven van familieleden tijdens deze familie fotoshoot. Spontaneous photoshoot of a happy family.
Spontane portretfoto van 2 zusjes die bij elkaar op de rug springen. Deze foto is gemaakt in de fotostudio van fotografe Nikki. Professional portrait of two sisters. Made in a photo studio.
Gezellig alle kinderen op de foto! Deze portretfoto is gemaakt tijdens een familie fotoshoot in de fotostudio van fotografe Nikki Hoff. Kids photography.
Spontane fotoshoot boeken? Dit is een ontzettend spontane, liefdevolle foto van een moeder met haar dochter. Deze vrolijke foto is gemaakt op een roze achtergrond en mama en haar kind van 2 jaar hebben allebei een witte jurk aan. Spontaneous photograph of mother and daughter. They are wearing a white dress witch looks good on this pink background.
Wil jij een moeder-dochter fotoshoot boeken in de fotostudio? Nikki van Studio86 maakt graag een spontane fotoshoot van jullie. Hier zie je mama en haar kleuter van 2 jaar op een roze setting zitten. Mother daughter photoshoot in the photo studio.
Spontane foto gemaakt tijdens een moeder dochter fotoshoot in de fotostudio. Wil jij ook een fotoshoot boeken met jouw kind van 2 jaar? Nikki is kinderfotografe en is gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen. Spontaneous photo of mother and daughter made in the photo studio of famous photographer Nikki.
Wil jij een fotoshoot van alle kinderen binnen de familie boeken? Goede fotografe Nikki Hoff is hiervoor de aangewezen persoon! Haar moderne fotostudio beschikt over o.a. deze jungle setting en maakt graag spontane portretfoto’s van jullie kinderen / tieners. Deze fotoshoot kan je ook op zondag boeken.
Dit is een zwart wit familieportret. Wil jij ook een fotoshoot met jouw gehele familie boeken? In de fotostudio van bekende fotograaf Nikki Hoff kunnen tot wel 12 familieleden samen op de foto! Nikki is een goede fotografe en fotografeert voornamelijke grote families. Deze familie fotoshoot is ook op zondag te boeken.
Ook zal ik tijdens de fotoshoot papa en mama samen fotograferen. Deze portretfoto is gemaakt in de fotostudio Studio86 in Zuid Holland. Couple photoshoot.
Tijdens een familiefotoshoot komen alle combinaties te pas. Dit is een portretfoto van tante en neefje. Kijk eens wat een lol ze samen hebben! Aunt with her nephew. Professional family shooting.
Gezinsfoto laten maken met een zwarte achtergrond? Dat kan bij Studio86. Photoshoot of older couple. You can still see the love between them. Mom and dad in love.
Een mooie zwart wit foto van moeder en dochters. Deze portretfoto is gemaakt in een fotostudio in Alphen aan den Rijn. Mother daughters photography.
Een gekke portretfoto! Hierbij hebben we gebruik gemaakt van ‘photo booth’ accessoires. Ideaal ook om het ijs te breken tijdens een fotoshoot. Fun, crazy, happy family photo. Creative family photography.
Kijk dit koppel nog steeds verliefd zijn op elkaar! Wat een gezellige fotoshoot was dit om te doen! Love couple. Mom and dad during a professional photoshoot.
Een gezellige gezinsfoto waarbij papa word geknuffeld door zijn 2 dochters en zijn vrouw. Deze portretfoto is gemaakt bij Studio86, Alphen aan den Rijn. Happy family during a professional photoshoot.
Charlies Angels foto gemaakt in de fotostudio van fotografe Nikki Hoff. Fun charlie’s angels photograph. Creative photography.
Vader zoon fotografie. Father sun photography.
Creatieve, grappige, spontane portretfoto van broer en zus. Zus tilt broer op. Gemaakt in de fotostudio van Nikki Hoff. Creative, funny and spontaneous portrait photo of a brother and sister. Sister lifts brother. Professional photo made by a famous photographer.
Moeder dochter portretfoto. Mother daughter portrait.
Vader, moeder, zoon en dochter. Gezinsfoto gemaakt tijdens een familieshoot. Father, mother, sun and daughter. Family photo made in the studio.
Fotoshoot-web-1.jpg
Grappige, spontane foto van een liefdes stel. Creative fotografie bij Studio86. Fun, spontaneous photograph of an older couple. Creative portrait photography in the studio.
Zwart wit familie foto. Gemaakt door een professionele portretfotograaf. Black white family photo. Made by a professional portrait photographer.
Professionele familie fotoshoot. Professional family photoshoot.
Gezinsfoto gemaakt in een fotostudio. Fotoshoot van een samengesteld gezin. Family photo made in a photostudio.
Tijdens een gezinsshoot word er ook een foto van papa en mama gemaakt door de fotograaf. Fun foto of a happy couple that are a mommy and daddy.
Deze moeder / dochter foto is gemaakt tijdens een familie fotoshoot in de fotostudio van bekende fotograaf Nikki. Laughing mother and daughter. Made by a professional portrait photographer.
Wil jij een fotoshoot boeken met jouw ouders of schoonouders? Tijdens deze familieshoot mag ook de hond mee! Family photoshoot with dog made in a photo studio.
Het gaat niet altijd perfect tijdens een familieshoot bij Studio86. Deze hond wist duidelijk niet wat hij moest doen en besloot zijn baasje maar een dikke lik in zijn gezicht te geven. Family photoshoot with dog. Funny dog picture.
Creatieve familiefoto gemaakt door een professionele portretfotograaf. Creative family photo made by a professional portrait photographer.
Kind op een roze glijbaan. Vrolijke foto’s van kinderen. Kid on a pink slide. happy pictures of childeren.
Stoere foto van een stoere jongen. Gemaakt door een professionele kinderfotograaf.
mannenshoot-8.jpg
Professionele fotograaf die is gespecialiseerd in gezinsfotografie. Dit is een portretfoto van een samengesteld gezin. Professional photographer specialised in family photography. Photo of a compound family.
Als je een gezinsfoto wilt laten maken door een beroemde fotograaf, kan je een afspraak maken met Studio86. Professional photograph of a happy family.
Moeder dochter foto gemaakt door bekende fotograaf Nikki Hoff in haar fotostudio in Alphen aan den Rijn. Mother daughter photo made by famous photographer in Holland.
Moederdochter fotoshoot in de bekendste fotostudio van Nederland. Mother daughter photoshoot in the most famous photo studio of Holland.
Trotse moeder met haar 2 dochters. Een mooie gezinsfotoshoot van moeder en dochters. Statische portretfoto gemaakt op een olijfgroene achtergrond in een fotostudio. Proud mother of 2 daughters. This family shoot is made in the best photo studio in Holland.
Stoere zwart wit foto van 2 zusjes. Wil jij ook een fotoshoot boeken met jouw zus? Deze fotografe maakt een hele mooie portretfoto van jullie samen. Cool black and white photo of 2 sisters. Do you also wanna book a photoshoot with your sister? This photographer makes a beautiful portrait of you and your sister.
Zwart wit foto van een moeder dochter fotoshoot. Hier liggen moeder en dochter op de grond, het kleine zusje ligt bovenop haar zus en moeder. Een professionele portretfoto gemaakt bij de beste fotograaf van Nederland. Black and white picture of a daughter mother photo shoot. Professional portrait photography.
Fotoshoot van 5 dames. Zusjes, moeders en schoonmoeder en schoonzusje. Een familie fotoshoot boeken in de fotostudio kan bij Studio86. Photoshoot of 5 woman. Sisters, mothers, mother in law and sister in law. A family photoshoot can be booked at this photo studio.
Een familiefoto waar alleen de dames op staan. Moeder en zusters in één portretfoto. Hier komen de dames op de fotograaf aflopen. A family photo whit only the ladies. Mother and sisters in one portrait photo. Here you see the ladies walking towards the photographer.
Vrolijke portretfoto van een tienermeisje. Professionele foto gemaakt door bekende fotograaf Nikki Hoff. Happy portrait photo of a teenage girl. Professional photo made by a famous photographer.
Statische portretfoto van alleen de dames van de familie. Wil jij een goedkope familieshoot boeken? Studio86 heeft een redelijke prijs/ kwaliteit verhouding. For the best family portraits you book at Studio86.nl
Een intiem moment tussen moeder en dochter vastgelegd tijdens een fotoshoot. Moeder en dochter zitten op een roze achtergrond en hebben het erg gezellig. Heb jij een dochter van 2 jaar en wil je graag met haar op de foto? Boek dan nu jouw fotoreportage bij Studio86.nl Lovely moment between mother and daughter captured during a photoshoot in de photo studio.
Wil jij een goedkope fotoshoot boeken voor jouw kind van 2 jaar? Deze prachtige kleuter deed het ontzettend goed! Nikki is kinderfotograaf en heeft veel ervaring met het fotograferen van kinderen. Cheep photoshoot of a kid of 2 years old.
Heb jij een kleuter en wil je een mooie fotoshoot van hem of haar laten maken? Bij studio 86 kan jij zo’n kindershoot boeken! Voor een fotoshoot van een kind van 2 jaar is deze fotostudio ideaal! Ook deze mooie roze achtergrond is aanwezig om een vrolijke portretfoto van jouw dochter te maken. Photoshoot of a toddler.
Grappig moment vastgelegd tijdens een moeder dochter fotoshoot. Hier probeert mama haar kleuter tegen te houden omdat ze telkens wegloopt van de roze setting. Wil jij een fotoshoot cadeau geven? Bij studio86 zijn er cadeaubonnen voor een fotoshoot naar keuze aanwezig. Funny moment captured during a mother daughter photoshoot.
Wil jij een fotoshoot van jouw kinderen boeken? Nikki is een bekende fotografe en weet kinderen op een spontane manier vast te leggen. Ze heeft een moderne fotostudio waaronder deze blauwe setting aanwezig is waar ze deze portretfoto’s maakt.
Wil jij een fotoshoot met digitale foto’s boeken met het hele gezin? Nikki staat bekend als een goede familie fotograaf en heeft diverse settings in haar fotostudio om een gevarieerde familie reportage te maken. Hier staat het gezin voor de houten wand en de kinderen zitten op de rug van hun ouders.
Wil jij weten wat de kosten zijn van kinder fotoshoot? De prijslijst van deze kindershoot is te vinden op de website www.studio86.nl Hier staan de tieners voor een houten wand en proberen ze elkaar opzij te duwen wat een spontane portretfoto oplevert. Omdat het lastig is om alle kinderen van de verschillende gezinnen bij elkaar te krijgen, is deze fotoshoot ook op zondag te boeken.
Een broer zus foto gemaakt in de moderne en bekende fotostudio, Studio86 van Nikki Hoff. Voor professionele portretfotografie is Nikki dé aangewezen fotograaf. Zij weet altijd spontane portretfoto’s te maken van de kinderen.
Wil jij een fotoshoot kado geven? Geef dan een cadeaubon van Studio86, de leukste fotostudio van Nederland! Nikki is een goede fotografe die zich richt op portretfotografie. Haar studio beschikt over diverse settings zoals deze olijfgroene papieren achtergrond. Op deze spontane portretfoto zie je 3 broers op een roze skippy koe zitten! Deze spontane fotografe maakt ook spontane portretfoto’s!
Deze drie broers hebben een professionele portretfoto laten maken door bekende fotografe Nikki Hoff in haar moderne fotostudio Studio86. De broers zitten op een bruine chesterfield bank voor een houten wand. Wil jij de prijslijst van een fotoshoot bekijken? Ga dan naar www.studio86.nl/prijzen
Fotostudio Studio86 is een bekende fotostudio in Nederland. Nikki hoort tot één van de bekende fotografen van Nederland. Zij is gericht op portretfotografie binnen de studio. Deze zwart wit portretfoto is gemaakt tijdens een familie fotoshoot door een goede fotografe.
Wil jij een fotoshoot met jouw gezin of familie boeken? De kosten van een familie fotoshoot kun jij bekijken onder het kopje prijzen. Nikki is een goede fotografe en heeft in haar fotostudio o.a. deze blauwe achtergrond. De foto is gemaakt met flitslampen en een reflectiescherm.
Ook kan jij tijdens een gezinsfotoshoot een stoere vader en zoon foto laten maken. Hier zie jij vader en zoon op een turquoise achtergrond staan met een batman t-shirt aan. Deze stoere, opvallende totaalfoto is gemaakt door goede fotografe Nikki Hoff van Studio86.
Kijk deze stoere jongen van 10 jaar eens zitten op deze lederen hocker. De fotostudio die deze stoere foto heeft gemaakt beschikt over diverse settings waaronder deze houten setting. Door één flitslamp te gebruiken word er een stoer effect gecreëerd in de foto.
Deze portretfoto is gemaakt door professionele portretfotografe Nikki Hoff. Deze studio beschikt over diverse settings zoals deze jungle achtergrond. Voor deze foto is er gebruik gemaakt van 2 flitslampen en een reflectiescherm. Wil jij ook een professionele portretfoto laten maken van jouw zoontje? Maak dan nu een afspraak.
Wil jij met jouw broer of zus een mooie portretfoto laten maken voor jullie ouders? Bekende fotografe Nikki Hoff maakt in haar fotostudio fantastische portretfoto’s van broers en zussen. Dit is een sepia achtige foto van een broer en zus gemaakt op een zwarte achtergrond.
Een gezellige, spontane portretfoto gemaakt door beroemde fotografe Nikki Hoff. Dit is een losse broer en zus foto als kado voor hun ouders. Wil jij jouw ouders ook een leuk, origineel kado geven? Boek dan een fotoshoot met jouw broer(s) en/of zus(sen) voor een geweldig kado!
Een gezellige broer en zus foto gemaakt door een ontzettend goede fotografe. Bij een fotoshoot bij Studio86 ontvang jij digitale foto’s zodat jij ze zelf kunt laten afdrukken. Deze broer en zus foto was een kado voor hun ouders.
Wil jij een fotoshoot cadeau geven voor vaderdag of moederdag? Bij Studio86 kan jij een mooie portretfoto van jou en jouw gezin laten maken zoals deze papa, mama en baby van 6 maanden. Deze spontane foto is gemaakt op een lichtgele achtergrond. Deze beroemde fotografe heeft haar fotostudio in Zuid Holland gevestigd.
Tijdens een familie fotoshoot zal ik ook foto’s maken van de kinderen / kleinkinderen samen. Hier zie je drie broers met hun nichtje. Deze professionele portretfoto is gemaakt in de moderne fotostudio van Nikki Hoff. Ze staan hier voor een houten wand. De fotoshoot kan ook op zondag worden geboekt.
Voor een spontane fotoshoot met jouw (samengestelde) gezin ga je naar de leukste fotostudio van Nederland, Studio86 in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland. Nikki is een professionele portretfotografe die creatieve portretfoto’s maakt van jou en jouw gezin.
Deze zwart wit portretfoto is gemaakt door een bekende portretfotografe in haar fotostudio. Hier liggen papa, mama en hun zoon op de grond en de foto is van bovenaf genomen. Wil jij ook spontane portretfoto’s laten maken van jouw gezin? Neem dan contact op met de fotostudio Studio86.
Portretfotografie in een moderne fotostudio. Deze fotostudio beschikt over een jungle achtergrond. Dit liefdeskoppel is gefotografeerd in de studio met 2 flitslampen en een reflectiescherm. Voor professionele studiofotografie van jullie samen ga je naar Studio86.
Op deze professionele zwart wit portretfoto zie jij papa en mama die elkaar verliefd aankijken terwijl hun zoon richting de camera komt rennen. Tijdens een gezinsfotoshoot bij Studio86 kan jij uitgaan van een spontane en creatieve fotoshoot. De prijslijst van een fotoshoot kun je opvragen.
Voor een losse, creatieve en gezellige portretfoto van jou en jouw broer en zus samen ga je naar de leukste fotostudio van Nederland, Studio86. Hier zitten een broer en zus op een roze skippy koe wat een spontane foto oplevert. Heb jij zelf leuke, creatieve ideeën voor een portretfoto? Bij Studio86 is alles mogelijk!
Een stoere zwart wit foto van een broer en zus. Deze toffe portretfoto is gemaakt in de moderne fotostudio van Nikki Hoff. Zij is één van de beroemde fotografen van Nederland en is gespecialiseerd in portretfotografie binnen de fotostudio.
Een zwart wit statie portret van een broer en zus die hun ouders hebben verrast met een mooie portretfoto van hen samen. Dit mooie statieportret is gemaakt door beroemde fotografe Nikki Hoff. Bij een broer zus fotoshoot ontvang je digitale foto’s.
Hier zie je papa en mama met hun zoontje van 6 maanden oud. Mama houd haar baby in de lucht waardoor de baby begint te schaterlachen. Nikki Hoff is een bekende fotografe en is de beste portretfotografe in Alphen aan den Rijn en omstreken. Wil jij ook een fotoshoot boeken voor moederdag of vaderdag met jouw gezinnetje? Deze fotoshoot is ook op zondag te boeken.