Fotoshoot

Fitness / sport

Fitness/sport fotoshoot

Tijdens deze fotoshoot geef ik jou tips en aanwijzingen over poses en gezichtsuitdrukkingen om jou op jouw fitst vast te leggen! Ik maak verschillende close-up foto’s van je, maar ook foto’s waar je bijv. helemaal op staat. 

 

Deze fotoreportage maken we in combinatie met diverse achtergronden naar keuze. Ook mag je verschillende sport outfits meenemen en zullen we deze ook met de uitgekozen settings matchen. Er is een barbell aanwezig, dumbells, een battle rope en een wall ball. Naast de diverse poses en settings, maak ik ook gebruik van verschillende lichttechnieken, om bijvoorbeeld extra kracht aan jouw foto toe te voegen.

 

Heb jij zelf een sportief idee voor een foto? Natuurlijk mag jij dit aangeven tijdens de fotoshoot!

 

Deze fotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren, waarna ik direct de foto’s ga sorteren en bewerken. Ik gebruik verschillende bewerkingen bij de foto’s, wat de sfeer van de foto nog meer versterkt. Dit zal ongeveer 25 minuten duren, je kan hier dus op wachten!

 

Als de foto’s gereed staan, mag je ze bekijken en uitzoeken. De gekozen foto’s zullen dezelfde dag nog via wetransfer naar jouw email worden toegestuurd, zodat jij ze direct op jouw telefoon of computer kunt downloaden.

 

De fotostudio is ruim en beschikt over diverse settings. De fotoshoot zal voornamelijk op de begane grond plaatsvinden. De bovenverdieping heeft een huiselijke sfeer met een relax gedeelte en kleedruimte.

Klik hier om een afspraak te maken.

Tijdens deze sport fotoshoot in de fotostudio is deze fitgirl gewikkeld in de battle rope. Een stoere portretfoto van een personal trainer die professionele sportfoto’s heeft laten maken voor haar website.

Openingstijden

Ma

Di

Wo

Do

Vrij

Zat

Zon

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 18.00 uur

11:00 - 17.00 uur

  • Facebook Social Icon

Adres gegevens

Studio86
Antonie van Leeuwenhoekweg 36 A13
2408 AN  Alphen aan den Rijn
06 418 48 110
info@studio86.nl