Kinderfotografie in de fotostudio. Dit is een broer en zus foto gemaakt door een kinderfotograaf. De jongen heeft een jungle trui aan en het meisje heeft een rood gestreept truitje aan. Een professionele kinderfotoshoot boek je bij Studio86. Kids photography in a photo studio.

Fotoshoot

Kinderen

Fotoshoot kinderen

Tijdens deze fotoshoot geef ik jou en jouw kinderen aanwijzingen zodat we ze samen zo mooi mogelijk op de foto kunnen zetten.

 

Deze foto’s maken we in combinatie met diverse achtergronden naar keuze. Je mag diverse outfits meenemen voor de kinderen, deze zullen we combineren met de gekozen achtergronden. Naast de diverse poses en settings, maak ik ook gebruik van verschillende lichttechnieken, zodat er een gevarieerde fotoshoot ontstaat.

 

Hebben jij zelf een leuk idee voor een foto? Natuurlijk mag jij dit aangeven tijdens de fotoshoot!

 

Deze fotoshoot zal ongeveer 45-60 minuten duren, waarna ik direct de foto’s ga sorteren en bewerken. Ik gebruik verschillende bewerkingen bij de foto’s, wat de sfeer van de foto nog meer versterkt. Dit zal ongeveer 25 minuten duren, hier kan je dus op wachten. Er is een speelhoek aanwezig, zodat de kinderen zich kunnen vermaken.

 

Als de foto’s gereed staan, mag je ze bekijken en uitzoeken. De gekozen foto’s zullen dezelfde dag nog via wetransfer naar jouw email worden toegestuurd, zodat je ze direct op jouw telefoon of computer kunt downloaden.

 

De fotostudio is ruim en beschikt over diverse settings. De fotoshoot zal voornamelijk op de begane grond plaatsvinden. De bovenverdieping heeft een huiselijke sfeer met een relax gedeelte en kleedruimte.

De studio is gemakkelijk aan te rijden en beschikt over veel parkeergelegenheid. (parkeren is gratis)

Klik hier om een afspraak te maken.

Close up kinder portretfoto gemaakt in de fotostudio, Studio86.nl Gemaakt tijdens een kindershoot.  Headshot of a young girl. Made in a photostudio during a children’s photoshoot.
Wil jij een fotoshoot cadeau geven aan jouw familie of vrienden? Bij Studio86 kan jij een cadeaubon kopen of deze kan digitaal naar jou worden verstuurd. Dit is een portretfoto van 2 broertjes die is gemaakt tijdens een professionele fotoshoot. Bij Studio86 zorgt eigenaresse Nikki voor een spontane fotoshoot voor de mooiste foto van jouw kinderen. Professional photograph of 2 brothers made during a professional photoshoot.
Portretfoto van een jongetje die lacht. Een professionele kinderfotograaf heeft dit portret gemaakt in de studio. Wil jij ook een spontane fotoshoot boeken? Dan is Studio86 de beste fotostudio in Nederland om dit te doen. Portrait of a little boy. Made by a professional children’s photographer.
Wil jij een fotoshoot kind boeken of dit misschien cadeau geven aan iemand? Deze professionele kinderfoto is gemaakt in de beste fotostudio van Nederland, Studio86. Dus als jij een fotoshoot wilt boeken, is deze studio een aanrader! Wanna book a kids photoshoot or give this as a present to someone? This professional kids photo is made in the best photo studio of the Netherlands.
Broer en zus geven elkaar een knuffel op deze professionele portretfoto. Nikki zorgt voor een spontane fotoshoot zodat jouw kinderen een echte lach geven aan de fotograaf. Nikki is een goede kinderfotograaf in de regio Zuid Holland en heeft een inmiddels bekende fotostudio. Brother and sister hugging each other for a professional portrait photo.
Een stoere portretfoto van een jongen met een jungle trui aan. Een professionele foto gemaakt door een kinderfotograaf. De prijs van deze fotoshoot vind je op www.studio86.nl/prijzen Cool portrait of a young boy.
Kinderfotoshoot waarbij het broertje op de rug van zijn grote zus zit. Een portretfoto gemaakt met een zwarte achtergrond. De kinderen lachen op de foto. Wil jij een fotoshoot cadeau geven aan bijv. de kinderen van jouw zus of vriendin? Een cadeaubon kan worden opgehaald in de fotostudio. Children’s photoshoot where a brother sits on he’s sisters back.
Stoere maar gezellige studiofoto van een broer en zus. Gemaakt tijdens een kindershoot in bekendste studio van Nederland. Deze fotostudio is gespecialiseerd in kinderfotografie en alle andere portretfotografie. Cool but fun photograph of a brother and sister.
Studiofotografie waarbij deze baby op een gele achtergrond is gefotografeerd. Voor de mooiste portretfoto’s van jouw kinderen kan je terecht bij fotostudio Studio86 te Alphen aan den Rijn. Cute little baby girl sitting on a yellow background. Baby photoshoot.
Professionele portretfoto van een peuter van 1 jaar die in een Amstel kratje zit. Studio foto waarbij gebruik is gemaakt van een gele achtergrond. Professional portrait photo of a toddler of one year old sitting in a vintage Amstel crate.
Zwart wit portretfoto van een peuter gemaakt tijdens een kinder shoot. Nikki is kinderfotograaf en heeft veel ervaring met kinderfotografie. Black and white portrait of a young little cute girl. Toddler photography.
Wil jij ook graag een fotoshoot van jouw kinderen boeken? Nikki is een bekende Nederlandse fotografe en helpt jou graag bij het maken van een sprekende portretfoto van jouw kind of kinderen. Professional kids photography in South Holland. Cute little girl photographed against a black background.
Prachtige kleine meid zit op een Chesterfield bank en er is gebruik gemaakt van een blauwe achtergrond. In deze fotostudio zijn meerdere kleuren settings en props aanwezig om een hele vrolijke kindershoot te kunnen maken! Cute little baby photographed by a professional photographer. She is sitting on a couch in front of a blue background.
Creatieve kinderfotograaf in Zuid Holland gezocht? Kom naar deze fotostudio voor de leukste, vrolijkste en meest originele portretfoto’s. Creative kids photographer Nikki Hoff is specialised in photographing kids. Young boy on a white chair.
Een mooie close-up van een peuter waarbij er gebruik is gemaakt van een groot diafragma waardoor de achtergrond onscherp is en deze kleine meid nog beter naar voren komt in deze portretfoto. Nikki Hoff is gespecialiseerd in kinderfotografie. Close up portrait photo of a young toddler.
Kijk deze peuter eens stoer op de foto staan. Deze kleine meid is vandaag jarig en is 1 jaar geworden. Dat hebben we gevierd met een gevarieerde en spontane fotoshoot. Toddler sitting in a white chair. Made during a kids photoshoot.
Studiofotografie voor kinderen. Deze kleuter is tegen een gele achtergrond gefotografeerd. Hij stapt net op zijn retro roller. Studio photography for kids. This toddler is photographed against a yellow background.
Kindershoot-59.jpg
Wil jij een mooie portretfoto laten maken van jouw kinderen? Nikki Hoff, bekende fotograaf in Zuid Holland is kinderfotograaf en helpt jou hier graag bij.
Deze toffe zwart wit portretfoto is gemaakt in de fotostudio van bekende fotografe Nikki Hoff. Zij is gespecialiseerd in portretfotografie. Niet alleen fotografeert ze volwassenen maar is ze ook kinderfotograaf. Headshot of a young boy. If you want a nice portrait photo of your son you can go to Studio86.
Deze kleine meid is gefotografeerd door bekende Nederlandse fotograaf Nikki Hoff tijdens een kindershoot. Op deze portretfoto kijkt de peuter weg van de camera. Close up portrait photo of a toddler. Made in a photostudio.
Bekende Nederlandse en kinderfotograaf Nikki Hoff doet veel kinder fotografie in haar fotostudio. Tijdens een kinder shoot worden er allerlei attributen uit de kast getrokken om jouw peuter aan het lachen te maken. Smiling toddler. Professional kids photography.
Wil jij ook graag een fotoshoot van jouw kinderen boeken? Nikki is een bekende Nederlandse fotografe en helpt jou graag bij het maken van een sprekende portretfoto van jouw kind of kinderen. Professional kids photography in South Holland. Cute little girl photographed against a black background.
Een frisse retro foto waarbij deze peuter in een vintage coca cola kratje zit op een mooie, gele achtergrond. Toddler of one year old photographed by children’s photographer Nikki Hoff. This baby girl sits in a vintage coca cola crate.
Deze mooie witte stoel is hartstikke gaaf om te gebruiken bij kinderfotografie. Door jouw dochter of zoon in deze stoel te zetten kunnen ze ook minder makkelijk weglopen waardoor een foto zo gemaakt is!
Creatieve portretfotografie is alleen bij Studio86. De leukste studio van Zuid Holland! Professional photo of a brother and sister. Made during a kids photoshoot.
Deze peuter is 1 jaar geworden en vierde dat met een fotoshoot in de studio! Een vrolijke portretfoto door de roze achtergrond en de roze Skippy Koe. Happy toddler smiling and sitting on a pink cow. Playful photograph.
De fotoshoot van deze peuter was ontzettend gaaf om te doen omdat hij zo aan het lachen was. Hij zit in een vintage coca cola kratje op een gelige achtergrond wat de foto lekker retro maakt. Toddler sits in a vintage coca cola crate.
Close up portretfoto van 2 broertjes. Kinderfotografie in Alphen aan den Rijn. Close-up of two brothers. Kids photography of young boy’s.
Een stoere zwart wit portret foto van 2 stoere jongens. Deze foto is gemaakt tijdens een kinderfotoshoot bij Studio86 in Alphen aan den Rijn. Cool black and white photo of 2 young brothers. Kids photography.
Bij dit soort zwart wit portretfotografie word er gebruik gemaakt van 2 flitslampen die zo worden gepositioneerd om dit lichteffect te creëren. Het is een creatieve maar ook stoere portretfoto gemaakt door een professionele fotograaf in Zuid Holland. Kids photography of two young boys.
Fotoshoot met confetti boeken voor jouw zoon? Ik heb alle kleuren confetti aanwezig in de fotostudio! Je kan de confetti richting de camera blazen of over je heen gooien. Deze portretfoto is gemaakt tijdens een fotoshoot kind en valt goed op door de belichting en de confetti. Het is zelfs mogelijk om een confetti shoot te boeken op zondag!
Bij deze bekende fotostudio kan jij zelfs een fotoshoot op zondag inplannen! Deze tiener vond het geweldig om een glamour fotoshoot te doen en had zelfs haar tiara opgezet! Een creatief belichte foto, waardoor hij een stoere touch krijgt. De prijs van deze fotoshoot kan jij opzoeken op mijn website. A teenager with a tiara on her head. A creative and cool studio picture.
Stoere zwart wit portretfoto van een jonge man die zijn bretels vasthoud. Dit zwart wit portret is gemaakt door bekende fotograaf Nikki Hoff van Studio86. Deze fotograaf is gespecialiseerd in portretfotografie. Voor een portret fotoshoot in Zuid Holland is Studio86 de beste fotostudio!
Wil jij een stoere fotoshoot cadeau geven aan bijvoorbeeld jouw kinderen? Deze broers zijn netjes gekleed en hebben een mooie portretfoto laten maken voor papa en mama. Bekende fotograaf Nikki Hoff is de beste fotograaf als het gaat om portretfotografie. Wil jij ook zo’n mooie fotoshoot boeken van jouw kinderen? Ga dan naar fotostudio Studio86!
Hier zie je 2 jongens die broers van elkaar zijn op een chesterfield bank zitten. Deze spontane portretfoto is gemaakt door kinderfotograaf Nikki Hoff van Studio86. Nikki is gespecialiseerd in portretfotografie en kan jouw kinderen op een creatieve en spontane manier vastleggen. Nikki heeft geleerd voor studiofotografie en fotografeert daarom ook alleen in haar fotostudio.
Voor spontane kinderfotografie ga je naar bekende fotografe Nikki Hoff van Studio86.nl Nikki maakt mooie, creatieve en spontane portretfoto’s van kinderen en is de beste kinderfotograaf in de regio. Wil jij ook een mooie portretfoto van jouw dochter laten maken ben je opzoek naar een fotograaf in Zuid Holland? Dan is dit dé fotostudio voor jou.
Deze prachtige portretfoto is gemaakt door een kinderfotograaf. Door de gele achtergrond is het een vrolijke foto. Nikki hoort bij de bijzondere fotografen in Nederland en door haar kennis van studiofotografie maakt zij ontzettend mooie, creatieve portretfoto’s. Wil jij ook een fotoshoot boeken in de buurt van Alphen aan den Rijn, ga dan naar fotostudio Studio86.
De prijs van een fotoshoot voor kinderen is te vinden www.studio86.nl. Deze tiener meid was helemaal verliefd op deze roze achtergrond. Haar shirt heeft roze bloemen waardoor hij goed bij de setting past. Wil jij ook een portretfoto laten maken van jouw dochter? Nikki is een beroemde fotograaf en helpt jou hier graag bij. A teenager girl on a pink background wearing a tiara.
Wil jij een fotoshoot boeken voor jouw tiener dochter? Neem dan eens een kijkje op www.studio86.nl voor de vrolijkste, stoerste en meest creatieve portretfoto’s. Voor deze portretfoto is er een zwarte setting gebruikt een reflectiescherm en 2 flitslampen. A close up portrait photo made by a professional photographer the Netherlands.
Stoere zwart wit foto van 2 broers. Wil jij jouw kinderen laten fotograferen door de beste kinderfotograaf in Nederland? Nikki Hoff van fotostudio Studio86 is een bekende portretfotograaf en weet kinderen op een mooie en stoere manier vast te leggen. Wil jij een fotoshoot boeken bij deze fotograaf? Ga dan naar www.studio86.nl
Zwart wit portretfoto van een jongen met een witte blouse aan en een zwart strikje om zijn nek. Een spontane portretfoto gemaakt door bekende kinderfotograaf Nikki Hoff. Nikki is gespecialiseerd in studiofotografie en portret. De prijs van een fotoshoot is €150,- Dus wil jij een fotograaf zoeken voor een mooie portretfoto van jouw kind? Studio86 is dé fotostudio om heen te gaan.
De beste kinderfotograaf in Nederland is Nikki Hoff van Studio86. Nikki is gespecialiseerd in studiofotografie en weet van iedereen een mooie portretfoto te maken. Deze zwart/wit portretfoto van 2 zusjes is gemaakt met een reflectiescherm en haarlicht. Wil jij ook een fotoshoot boeken voor jouw dochters dan kan je een email sturen naar info@studio86.nl
Ga jij een fotograaf zoeken voor een mooie portretfoto van jouw dochters? Nikki is een bekende fotograaf en is maakt voornamelijk portretfoto’s van kinderen. Voor kinderfotografie ga je naar haar fotostudio in Alphen aan den Rijn.
Fotoshoot kind 2 jaar. Ook een verjaardags fotoshoot boeken voor jouw peuter? Deze fotoshoot met confetti en ballonnen is te boeken bij Studio86. Nikki is o.a. kinderfotograaf en is de beste in Nederland. Je kan bij Nikki zelfs een fotoshoot boeken op zondag. Wil jij de prijslijst van deze fotoshoot zien? Ga dan naar www.studio86.nl/prijzen
Wil jij een fotoshoot boeken van jouw kind van 2 jaar? Deze kinderfotoshoot met confetti en ballonnen is te boeken bij goede fotografe Nikki Hoff van Studio86. Hier is de peuter lekker aan het spelen met ballonnen waardoor het een spontane fotoshoot word.
Dit is een professionele portretfoto van een lachende baby gemaakt in de fotostudio van bekende fotografe Nikki Hoff. Deze baby is 5 maanden oud en is gefotografeerd door een getalenteerde kinderfotogaaf. Wil jij ook een fotoshoot van jouw baby boeken? Ga naar www.studio86.nl voor professionele baby foto’s.
Deze baby van 5 maanden is gefotografeerd tijdens een baby fotoshoot in de fotostudio van bekende fotografe Nikki Hoff. Nikki is een creatieve kinderfotograaf en heeft veel ervaring met kinderen vanaf 5 maanden. Voor het boeken van een baby fotoshoot ga je naar de beste, fotostudio van Nederland, Studio86 in Alphen aan den Rijn.
Een baby van 5 maanden zit op een fluweel blauwe Chesterfield fauteuil. Deze baby is gefotografeerd door bekende kinderfotograaf Nikki Hoff. Voor kinderfotografie in Zuid Holland is Nikki de aangewezen persoon hiervoor. Je kunt een fotoshoot ook op zondag boeken.
Wil jij een fotoshoot van jouw kind boeken? Nikki is een bekende fotograaf en is o.a. gespecialiseerd in kinderfotografie. Als kinderfotograaf doe ik mijn uiterste best jouw peuter te laten lachen. Deze kindershoot is te boeken via mail of telefoon.
Deze babyfoto is gemaakt in de moderne fotostudio van goede fotografe Nikki Hoff. Zij is de eigenaresse van fotostudio Studio86 in Alphen a/d Rijn. De blauwe ogen van deze baby komen extra goed uit op de blauwe achtergrond. Dus ga jij een fotograaf zoeken voor jouw baby? Dan is deze goede fotografe zeker een aanrader!
Een stoere zwart wit portretfoto van een jonge dame / tiener. Wil jij ook een fotoshoot boeken voor jouw tiener? Deze fotoshoot met digitale foto’s is ontzettend leuk om te boeken! Je kunt de prijslijst van de fotoshoot vinden onder www.studio86.nl/prijzen
Deze tiener heeft een tiara op en heeft deze prachtige portretfoto tijdens een glamour fotoshoot laten maken in de fotostudio van een bekende fotografe. Wil jij ook een fotoshoot boeken waarbij je digitale foto’s ontvangt? Deze moderne fotostudio word gerund door een bijzondere fotograaf.
Deze prachtige zwart wit foto is gemaakt tijdens een fotoshoot met digitale foto’s. Het model licht hier op een zwarte ondergrond. Als jij ook zo’n mooie portretfoto wilt laten maken raad ik aan om een afspraak te maken met deze goede fotografe in Alphen aan den Rijn.
Deze close up is gemaakt door een goede fotografe in haar fotostudio. De fotograaf werkt met verschillende lichtinstellingen en kan opvallende filters toevoegen op de foto zodat jouw ogen er extra uit knallen! Wil jij ook een instagram fotoshoot of glamour fotoshoot boeken voor jouw tiener? Studio86 is dé fotostudio voor een instashoot.
Als jij opzoek bent naar een goede fotografe die ook nog eens bekend staat als een goede instagram fotograaf, dan ben jij bij deze fotostudio aan het goede adres. Ook voor zwartwit fotografie is dit de beste fotograaf in de regio.
Deze creatieve zwart wit portretfoto is gemaakt door een bekende fotografe tijdens een glamour fotoshoot. Wil jij een glamour fotoshoot boeken voor jouw tiener? Neem dan contact op met deze bekende fotografe van Studio86.