Zoeken
  • Nikki Hoff

Studio86 bestaat 2 jaar!


YEAH! Studio86 is jarig!

2,5 jaar geleden had ik het plan om voor mezelf te gaan starten. Ik zat alleen nog een beetje te twijfelen of ik een fotostudio zou gaan openen of dat ik toch liever reisfotograaf zou willen worden. Ik besloot dus eerst op reis te gaan en mijn camera mee te nemen (want meestal maak ik gewoon foto’s mijn met mobiel) om te kijken of ik dit écht leuk zou vinden.

Ik was op mijn eerste bestemming in de Filippijnen aangekomen en besloot de straat op te gaan met mijn camera. Ik was ongeveer de enige toerist die daar liep en voelde me echt ontzettend ongemakkelijk. Iedereen zat me zo aan te staren en na te kijken dat ik het niet eens durfde om een foto te maken.. Ik ben dan ook snel weer terug gegaan naar mijn veilige hotel haha.

Een paar dagen later was ik op een eiland waar het wemelde van de toeristen en ik me dan ook meer op mijn gemak voelde om met mijn camera over straat te lopen. Ik besloot naar het strand te gaan en mooie ‘ansichtkaart’ foto’s te maken van het witte strand, de helder blauwe zee en de palmbomen.

Maar ik was er binnen 2 minuten achter dat dit niet mijn ding was.. Ik kon namelijk niet zoveel regisseren aan de foto.. ik had geen controle over het licht en ik zou toch ook wel graag een persoon willen fotograferen.. die ik ook kan neerzetten op een manier waardoor hij of zij het mooist overkomt. Oke, camera terug in de tas, ik ga een fotostudio openen!

Eenmaal terug in Nederland, ben ik opzoek gegaan naar een pand, heb ik uitgezocht wat ik allemaal nodig had aan apparatuur en heb ik uren in de winkel gestaan om behang uit te zoeken, zodat ik diverse achtergronden en settings zou hebben in de studio.

Toen ik de sleutel van mijn pand kreeg, was de studio dan ook al helemaal klaar binnen 2 dagen! Ik liet alles op dezelfde dag bezorgen, had een paar handige mannen gevraagd me te helpen en heb met mijn pa en zusje de boel behangen. GAAAF! We kunnen starten!!

Nu heb ik controle over het licht waarmee ik een heel mooi egaal belichte foto kan maken óf juist een hele stoere portretfoto door meer schaduw in de foto te laten vallen. Voor ieder wat wils dus!

Vandaag bestaat Studio86 alweer 2 jaar en wat heb ik al ontzettend veel mooie, vrolijke en stoere foto’s mogen maken. Zo dankbaar! En om dit te vieren verloot ik een fotoshoot t.w.v. €150,- onder jullie!

Laat mij weten in mijn facebook post waarom jij graag een fotoshoot wilt winnen en met wie je deze dan zou willen doen. https://www.facebook.com/studio86.nl/

De winnaar word maandag 5 november bekend gemaakt!

#fotoshoot #winnen


20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden

Ma

Di

Wo

Do

Vrij

Zat

Zon

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 18.00 uur

11:00 - 17.00 uur

  • Facebook Social Icon

Adres gegevens

Studio86
Antonie van Leeuwenhoekweg 36 A13
2408 AN  Alphen aan den Rijn
06 418 48 110
info@studio86.nl