'Hoe zie jij mij?'

January 10, 2018

Mijn vader vroeg mij laatst om een paar mooie portretfoto’s van hem te maken. En dan wel op de manier hoe ík hem zie.. Uhmmm, daar stond ik dan, hard nadenkend over hoe ik mijn vader eigenlijk zie..

 

Ik heb de fotoshoot op zijn beloop gelaten en veel variatie qua uitsnede, lichteffecten en ‘poses’ toegepast en het was eigenlijk pas ná de fotoshoot dat ik wist hoe ik hem zie..

 

Ik denk dat dit een goede compilatie van zijn (goede) eigenschappen is. Een lieve man met zijn hart op de goede plek, (wilt me altijd knuffelen enzo) die het hardst lacht om zijn eigen grappen (heb het niet van een vreemde) en niets aantrekt van mijn commando’s (hallo, we zitten midden in een fotoshoot, doe je telefoon eens weg!) En me vervolgens aankijkt alsof ík gek ben! haha.

 

Nu is mijn vraag aan jou; hoe zie jij jezelf? En zou je jouw ware ik ook willen laten vastleggen? (Ja, ik weet het, vet moeilijke vraag)

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief