'Ik ben opzoek naar knappe mannen.'

January 10, 2018

Ik had net de deuren van mijn fotostudio geopend toen ik Bram ontmoette bij de fysiopraktijk. En omdat ik nog bezig was met het aanvullen van mijn portfolio en nog geen man had gefotografeerd leek het mij een mooie kans om hem als model te vragen.

 

‘Ik ben nog opzoek naar knappe mannen om te fotograferen.’ (Nee, ik was niet aan het flirten maar serieus opzoek naar een model) ‘Nee, nee, nee dat gaan we niet doen, ik doe het helemaal niet goed op foto’s.’

 

Nou laat ik me niet zo snel aan de kant zetten, dus heb ik hem ervan overtuigd dat hij het echt heel erg goed zou doen als model (ja, dat zag ik gewoon meteen al ;-) en dat ik echt supergave platen van hem zou schieten.

 

Maar helaas kreeg ik hem nog niet gelijk zover om naar de studio te komen. Oke, dit gaan we anders aanpakken..

‘De portretfoto’s van jou en je collega’s op de website zien er niet uit, die moeten écht opnieuw gemaakt worden.’ (Beetje bot, ik weet het, maar ik moest heel snel improviseren om hem naar de studio te lokken) En daar was hij het wel mee eens..

 

En jahoor, 2 weken later stond hij dan op de stoep voor het maken van een professionele portretfoto. Want een representatieve linkedin foto is zo belangrijk tegenwoordig! (Maar dat leg ik jullie in een andere blog nog wel uit)

 

Na het maken van de linkedin foto hebben we de fotoshoot doorgezet naar een stoere mannen shoot. (Waarvan Bram later vertelde dat ik ontzettend aan het stuntelen was en over me apparatuur heen struikelde enzo, maar ja, het was voor mij ook gewoon nog allemaal nieuw, inmiddels struikel ik minder) Maar wat deed hij het goed als model! Vaak hoefde ik niet eens instructies te geven en ik kreeg al precies de uitdrukking waarnaar ik opzoek was.

 

Na de fotoshoot heb ik direct de foto’s bewerkt, (want ook ík kan niet wachten op het eindresultaat) en via de mail doorgestuurd. Wat zijn ze ontzettend stoer geworden! Zo blij!

 

En ook Bram was helemaal verrast. ‘Wauw, dit had ik echt niet verwacht! Wat ontzettend gaaf! Ja maar, echt he!’ (Told you so) En ondanks dat hij weet hoe gaaf de foto’s altijd worden, (want inmiddels heb ik hem vaker als model ingezet) moet ik toch altijd weer mijn overtuigingskracht tevoorschijn halen. ‘Bloemetjes in je baard zijn hartstikke mannelijk!’ (enzo ;-)

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019