'Mij krijg je er niet mooi op hoor.'

January 10, 2018

Ik hoor een uitdaging! Natuurlijk maakt het me wel een beetje zenuwachtig als iemand dit zo tegen me zegt, maar ik raak er wel gemotiveerd van om prachtige platen te gaan creëren!

Het draait op dit moment niet alleen meer om de gave poses en lichteffecten, maar het is ook de uitdaging om een stukje onzekerheid weg te nemen bij het model en een ontzettend mooie, natuurlijke uitstraling te vangen met mijn camera.

En dat is gelukt! Wat een ontzettend gave fotoreportage is dit geworden! En het geeft me zo’n voldoening om iemand hier zo blij mee te maken. Want dat is toch wel waar je het stiekem voor doet. Iemand helpen om zijn of haar persoonlijkheid en emotie vast te leggen om te laten zien hoe mooi diegene is.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief