Een bijzondere ontmoeting

April 22, 2018

Dit is Gemma. Vrolijk, enthousiast, inspirerend en vol positieve energie. 

 

Afgelopen week kwam zij bij mij in de fotostudio voor een kennismakingsgesprek. We hadden direct een klik, voelde ons vertrouwd, hadden het gezellig en waren hier allebei door overrompeld haha. Dit gebeurd immers niet zo vaak.

 

Het ging dus al snel wat dieper dan een ‘gewone’ kennismaking. Ook omdat we samen ondernemers zijn. Toen ik vertelde dat het mij mooi lijkt om emoties vast te leggen, aarzelde Gemma geen seconde om model te staan voor dit onderwerp. Zij zei: “als dat is wat je wilt, moet je het doen” Dat is namelijk haar vak als trainer en coach, inspireren van mensen en talenten. Alleen zat zij even in een periode die iedereen wel eens overkomt. Want zo vrolijk als ze overkwam, zo verdrietig voelde ze zich op dit moment van binnen.

 

Ze durfde het aan om haar emoties te tonen en vertelde mij haar verhaal voor de camera, zodat ik deze emotie kon vastleggen. Zo stoer! 

 

En wat een mooi beeld is eruit gekomen. Zo puur, zo oprecht..

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief