Persbericht

Waar Studio86 gewoon goed in is

 

Studio86 is een hippe fotostudio in Alphen aan den Rijn. Eigendom van Nikki Hoff, een gepassioneerde fotograaf met een eigen visie op portretfotografie. Nikki weet als geen ander de emotie naar boven te halen en die vast te leggen. Stoere portretten, vrolijke portretten en ingetogen portretten, Nikki krijgt het allemaal voor elkaar, in een ontspannen sfeer en met een uitstekend oog voor details. 

 

De studio is ruim en biedt verschillende achtergronden. Achtergronden die bij de sfeer, de emotie en het doel van de foto passen. Een vrolijke fotoshoot met vriendinnen is nu eenmaal wat anders dan een speels familieportret of een zakelijk portret. 

 

Bij elke fotoshoot zorgt Nikki ervoor dat verschillende poses worden vastgelegd zodat er een leuke variatie in foto’s ontstaat. Dus of je nu lachend, neutraal of stoer op de foto gezet wil worden, het kan allemaal! Na de shoot worden de foto’s direct bewerkt zodat je direct de mooiste foto’s kunt uitkiezen. 

 

Voorbeelden van typische Studio86 foto’s zien? Meer weten? Kijk op www.studio86.nl of neem contact op via info@studio86.nl of 06-41848110. 

De studio bevindt zich op de Antonie van Leeuwenhoekweg 36 A13 in Alphen aan den Rijn. Ruime parkeermogelijkheden.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief