Sinterklaas op bezoek!

January 22, 2019

Hoe gaaf is het als je Sinterklaas mag fotograferen!

 

Deze meneer kwam als zichzelf de fotostudio binnenlopen en heeft zich binnen een half uur getransformeerd naar Sinterklaas. WOW! Hij lijkt net echt! Ja maar echt! De uitstraling, de beweging en zelfs de stem!

 

Ik mocht een aantal mooie portretten schieten van Sinterklaas met deze opvallende achtergrond wat de kleuren van Sint zijn outfit goed tot zijn recht laat komen. Een warme portretfoto. Natuurlijk wilde ik ook wel even een fotootje met de Sint. En ik ben er zo ontzettend blij mee! Zo vaak maak je het niet mee dat Sint bij je langskomt! En natuurlijk heb ik ook zo mijn fijne jeugdherinneringen aan het sinterklaasfeest, waardoor dit een extra warm gevoel geeft :-)

 

Wil jij deze Sint nou inhuren voor een sinterklaasfeest? Kijk dan eens op https://www.sintopzijnbest.nl voor de meeste echte beleving van Sinterklaas!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief