Nu ook castingfotografie!

July 1, 2019

Voor Mamoun Elyounoussi o.a. bekend van Mocro Maffia, Pizzamaffia en Sesamstraat heb ik ontzettend gave castingfoto’s mogen maken van de jongens die bij zijn agency staan ingeschreven. (Me Talents Agency)

 

Dus vanaf nu kan je ook een castingfotoshoot boeken bij Studio86! Tijdens deze fotoshoot zullen we voornamelijk portretfoto’s maken waarbij we verschillende gezichtsuitdrukkingen zullen vastleggen. Denk aan glimlachend, vol lachend, boos, verliefd, emotioneel. Deze foto’s zullen we maken in combinatie met verschillende achtergronden, zodat je per ‘opdracht’ kan kiezen welke castingfoto jij wilt inzetten. Ook als je staat ingeschreven bij een castingbureau en deze jouw foto’s in hun bestand hebben, kunnen ze verschillende ‘kanten’ van jou laten zien.

 

Ben jij er klaar voor om op te vallen met jouw castingfoto? :-)

www.studio86.nl/casting

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief