Zoet, zoeter, zoetst!

August 9, 2019

Deze ontzettend zoet roze foto's was een experiment die best goed is uitgepakt al zeg ik het zelf! Ik had het idee om nóg kleurrijkere foto's te maken en dacht, laat ik eens allemaal ballonnen aan mijn muur plakken om te zien of dat een leuk effect geeft.

 

Toen bedacht ik me.. jaha, als ik bij elke fotoshoot nieuwe ballonnen moet ophangen, is ook zo'n gedoe he.. Maar tot mijn verbazing hebben ze uiteindelijk wel 2 maanden gehangen en waren ze maar een klein beetje leeggelopen.

 

Wil jij ook zo'n zoete foto laten maken? Als je het op tijd aangeeft, zorg ik dat deze setting ook beschikbaar is tijdens jouw fotoshoot! En zal ik dan ook voor popcorn zorgen? 🍿😋

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief
<