Dierendag ACTIE

September 4, 2019

Op 4 oktober bied ik een mini fotoshoot voor jouw huisdier aan! Kom met jouw hond, kat of ander huisdier naar de fotostudio voor een mooie portretfoto van jouw maatje. Alle huisdieren zijn welkom! (Tenzij ze bijten of prikken ;-) Samen kijken we bij welke achtergrond jouw huisdier het mooist uitkomt. Met deze achtergrond zal ik 3 verschillende foto’s maken, waarna jij jouw favoriete foto mag uitkiezen. (Jullie mogen ook samen op de foto) Deze mini fotoshoot kost nu maar €25,- en je ontvangt jouw gekozen foto op de hoogste kwaliteit in jouw email!

 

Om te voorkomen dat de dieren elkaar tegenkomen in de fotostudio, graag wel even een afspraak maken. Dat kan door een email te sturen naar info@studio86 door of vul hier het contactformulier in: www.studio86.nl/contact 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief