Halloween ACTIE

October 13, 2019

Dit jaar heb ik een toffe Halloween actie!

 

25 en 26 november kan jij een mini Halloween fotoshoot boeken met jouw vrienden/vriendinnen in de fotostudio! Deze shoot kost €25,- waarbij je 1 digitale foto ontvangt. Een ontzettend gave herinnering aan jouw Halloween creatie!

 

We zullen voor deze Halloween foto een zwarte setting gebruiken. Ik zal jullie helpen met het verzinnen van een toffe 'pose' zodat jullie creatie het best tot zijn recht komt. De gemaakte foto's zal ik direct aan jullie laten zien, zodat jullie meteen de beste foto kunnen uitkiezen. Deze zal ik via wetransfer naar jullie email versturen.

 

Lijkt dit jou tof om te boeken met jouw vrienden/vriendinnen? Boek dan nu jouw minishoot!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief