Studio86 bestaat 3 jaar!

November 1, 2019

Studio86 is jarig! 🥳 3 jaar! 🤩

 

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en ik ga nog steeds elke dag met plezier naar de fotostudio toe. Dit is voor mij trouwens ontzettend bijzonder voor mij gezien ik hiervoor elke 6 maanden toe was aan een nieuwe baan.. Maar ik heb toch eindelijk iets gevonden wat ik écht leuk vind om te doen. Ik heb al zo ontzettend veel toffe portretfoto’s mogen maken en ik wil er nog veel meer maken!

 

Natuurlijk wil ik deze dag niet zomaar voorbij laten gaan en daarom geef ik een fotoshoot t.w.v. €150,- naar keuze weg!

 

Hoe kan jij deze fotoshoot winnen?

 

Ga naar mijn facebook pagina -> https://www.facebook.com/studio86.nl/

 

-Deel dit bericht over mijn 3 jarig bestaan

-Like mijn pagina

-Vertel waarom jij deze fotoshoot wilt winnen

 

De winnaar word vrijdag 8 november bekend gemaakt!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

8 tips voor de perfecte linkedin foto

January 10, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

November 1, 2019

October 13, 2019

September 9, 2019

September 4, 2019

August 9, 2019

Please reload

Archief