Zwangerschap

Fotoshoot

Fotoshoot zwangerschap

Tijdens deze fotoshoot geef ik je tips, tricks en aanwijzingen om jou mooi mogelijk op de foto te zetten. Kom jij met een partner en/of kinderen? Ik zal zowel foto’s van jullie samen maken als van jou alleen.

 

Deze foto’s maken we in combinatie met diverse achtergronden naar keuze. Je mag diverse outfits meenemen, deze zullen we combineren met de gekozen achtergronden. Naast de diverse poses en settings, maak ik ook gebruik van verschillende lichttechnieken, zodat de buik mooi word geaccentueerd en er een gevarieerde zwangerschaps reportage ontstaat. Let er met kleding op dat het strak rond de buik zit, zodat deze mooi naar voren komt. Rustige kleding zodat het accent op de buik ligt.

 

Een zwangerschaps fotoshoot is het mooist om vast te leggen rond de 34 weken. Je mag eventueel een echo foto meenemen, baby schoentjes, een knuffeltje of een ander accessoire. Wil je een foto in lingerie laten maken, dan is het handig om een badjas mee te nemen.

 

Hebben jij zelf een leuk idee voor een foto? Natuurlijk mag jij dit aangeven tijdens de fotoshoot!

 

Deze fotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren, waarna ik direct de foto’s ga sorteren en bewerken. Ik gebruik verschillende bewerkingen bij de foto’s, wat de sfeer van de foto nog meer versterkt. Dit zal ongeveer 25 minuten duren, hier kan je dus op wachten!

Als de foto’s gereed staan, mag je ze bekijken en uitzoeken. De gekozen foto’s zullen dezelfde dag nog via wetransfer naar jouw email worden toegestuurd, zodat je ze direct op jouw telefoon of computer kunt downloaden.

 

De fotostudio is ruim en beschikt over diverse settings. De fotoshoot zal voornamelijk op de begane grond plaatsvinden. De bovenverdieping heeft een huiselijke sfeer met een relax gedeelte en kleedruimte.

Klik hier om een afspraak te maken.

Openingstijden

Ma

Di

Wo

Do

Vrij

Zat

Zon

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 20.00 uur

09:30 - 18.00 uur

11:00 - 17.00 uur

  • Facebook Social Icon

Adres gegevens

Studio86
Antonie van Leeuwenhoekweg 36 A13
2408 AN  Alphen aan den Rijn
06 418 48 110
info@studio86.nl